POETES A LA TERRASSA DE TORRE MUNTADAS 2006

<<< En aquest bloc trobareu informació sobre el cicle de poesia Poetes a la Terrassa de Torre Muntadas 2006 (2ona. edició), del Prat de Llobregat, que anirem actualitzant i engreixant progressivament. També podrà servir per a fer els diàlegs poètics i vitals que us vinguin de gust, consultar el programa, les opinions, les fotos i les indicacions per arribar-hi, conéixer una mica més els poetes que vindran i les sessions de poesia que es faran, com l’any passat, a la fresca, als Jardins de Torre Muntadas .>>>

EL PRAT DE LLOBREGAT

(Jardins de Torre Muntadas:

Jaume Casanovas, 80)

4 de juliol, 2lh.
Albert Roig / Perejaume

11 de juliol, 21h.
Anna Aguilar-Amat / Roger Puig

18 de juliol, 21h.
El sopar dels poetes:

amb Sílvia Amigó / Ester Andorrà / Tomàs Arias / Max Besora / Pau Bou / Jordi Boldú / Francesc Bombí / Javier Caballero / Eduard Carmona / Antoni Clapés / Xavier d’Edimburg / Neus Dalmau / Joan Duran / Eduard Escoffet / Ramon Farrés / Francesc Garriga / j / Sebastià Jovani / Miquel Àngel Marín / Núria Martínez Vernis / Cinta Massip / Xavier Padullés / Jordi Prenafeta / Carles Rebassa / Carles Maria Sanuy / Joan Todó / Mireia Vidal-Conte / Joan Vinuesa + tothom que s’hi vulgui apuntar. Servit a taula per Carles Hac Mor i Ester Xargay

25 de juliol, 21h.
Josep Pedrals / Roger Mas / Laia Noguera / Oscar Solsona / Mariano Martínez

[@more@]

Quant a guillot

podeu enviar els vostres comentaris personals a: fgelonch@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: POETES A LA TERRASSA DE TORRE MUNTADAS 2006

  1. wowgold diu:

    wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.